Hoe het begon

Hoe het allemaal begon...

Hallo, ik ben Tessa Tijhuis Trutmans-Oude Avenhuis, getrouwd en moeder van een bijzondere zoon….

Ben op 23-06-1979 in Almelo geboren. Mijn kinderjaren heb ik onbezorgd kunnen genieten en mijn ouders stonden altijd voor mij klaar. Zo hebben ze mij altijd gesteund om mijn droom achterna te gaan. Dat was uiteindelijk een eigen kapsalon en schoonheidssalon te beginnen. Ik kom zelf echt uit een ondernemers familie. Mijn vader was dan ook mijn voorbeeld……….

Die overleed voor mij op een zeer jonge leeftijd. Ik was net 20 en in de bloei van mijn kapperscarriere. Ik stond er alleen voor………helemaal alleen. Maar de drive had ik nog steeds om iets voor mijzelf te beginnen. En dat deed ik…….uiteindelijk na veel teleurstellingen en hard werken staat er nu een mooi concept.

Al enige tijd lang ben ik eigen ondernemer en ik kwam erachter dat je dat echt niet zomaar even doet. Alles moet toch echt wel in de puntjes geregeld zijn, anders loop je achter de feiten aan. Ook dat ken ik.

Maar er staat nu een prachtig concept met vele levenservaringen en professionaliteit. Hierin werken alleen mensen die vakkundig zijn opgeleid. Ik vertel je er graag meer over.

Meet de professionals onder het kopje aanbod.

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we je  vertellen wat onze ervaringen zijn en welk prachtig concept wij alvast voor jou heb neergezet.

“never give up, you don’t have to do it all, do it together and above all enjoy in love”

Maar dat hoeft ook niet.

Daarom hebben wij al onze ervaringen samen gebundeld en een mooi concept opgezet met huid en haar producten, ook zorgen wij voor de innerlijke mens en hebben wij een leefstijl en vitaliteitscoach in ons concept en geven wij massages.Daarnaast vinden wij allemaal dat Yoga  niet meer weg te denken is om de beste versie van jezelf te kunnen zijn en ook uit te stralen. Dit samen maakt het concept "Skills of Beauty" Op deze website Skills of Beauty leggen wij  in het kort uit wat de filosofie is achter ons concept, de Holistische werkwijze en de producten waarmee wij werken.

Waarom heb ik dit concept opgezet?

Ik heb zelf tot 2x over toe een auto ongeluk gehad en daarbij een zwaar beschadigde nek opgelopen. Dus zelf werkzaam zijn in het kappersvak of schoonheidssalon is voor mij haast niet te doen. Lichamelijk veel te zwaar. Maar mijn ervaringen, kennis en vakmanschap kan ik natuurlijk wel verder overdragen aan derden. En daar staat er nu een concept………MIJN concept.

Ik zie aan je dat je nieuwsgierig bent. Dat ben ik (wij) naar jou, jij die de tijd neemt om mijn “hoe het begon” heeft gelezen…… Misschien leuk om elkaar een in het echt te ontmoeten. We kunnen misschien even vrijblijvende kennismaking doen. Kopje of thee staat altijd voor je klaar.

Wij horen graag van je,

Liefs Tessa.

Liefs Team Skills of Beauty