HORMONALE RESET, IN 10 STAPPEN NAAR DE MOOISTE VERSIE VAN JEZELF!

 

Vanuit mijn praktijk help ik vrouwen om klachten die ontstaan zijn door disbalansen in hun hormonen op te lossen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je fysiek en mentaal weer lekker in je vel zit. Zo hoef je je niet meer te laten remmen door vervelende, vage klachten die je in de weg zitten. Hormonen niet in balans? Dit heeft veel invloed op je uiterlijk, gezondheid en je eigen gevoel. Daar kunnen we iets aan doen!

 

Mijn werk als hormoonspecialist,

Als leefstijl- en hormonenspecialist bekijk ik alle klachten waarmee cliënten bij mij komen vanuit een holistische blik. Zo kijk ik naar voeding, beweging, mindset, slaap en ontspanning maar ook naar de vrouwelijke cyclus. Ik vind dat leren leven met de vrouwelijke cyclus ook een onderwerp is waarover we meer kennis zouden mogen meekrijgen. Ons lichaam weet ons namelijk heel goed te vertellen wat we nodig hebben, alleen luisteren we er vaak niet naar. Vanuit de orthomoleculaire blik gaan we samen echt opzoek naar de oorzaak van de klachten. We gaan dus géén ‘pleisters plakken’, maar we gaan opzoek naar de oorzaak en vanuit daar kijken naar de oplossing om het daadwerkelijke probleem te verhelpen.

Hormooncoaching is dé oplossing voor vervelende, hormoon gerelateerde klachten. Ik werk met de Reset je Hormonen methode.

De eerste stap is het creëren van inzicht in een eventuele disbalans in je hormonen door middel van het invullen van een gedetailleerde vragenlijst en een intakeformulier. Dit in combinatie met het onder de loep nemen van voeding en leefstijl. Zo vinden we samen precies uit waar er iets mis is. (hormonale analyse)

Wil je doorpakken en niet alleen wéten waar je klachten vandaan komen, maar ook een oplossing realiseren waardoor jij je beter voelt? Dan stap je vervolgens het 10-weekse traject in waarin we gaan zorgen dat jouw hormonale klachten ook echt opgelost kunnen worden.

 

Die oplossing houdt in dat we aan de slag gaan met:

· De juiste basisvoeding

· Anders bewegen

· Stressreductie, ontspanning en slaap

· Mindset

· Eventueel (tijdelijke) ondersteuning door natuurlijke supplementen

· Rekening houden met je cyclus

 

WAT HOUDT HET TRAJECT IN?

· GEDRUKT WERKBOEK met 10 lessen in 10 weken op weg naar een gezonde hormonale Balans

· GEDRUKT RECEPTENBOEK met 10 complete weekmenu’s met ontbijt, lunch en diner, makkelijk te bereiden. En voor iedere week een kant-en-klare boodschappenlijst. Ook makkelijk aan te passen en samen met een gezin mogelijk.

· 4x Persoonlijke coaching:

· 1e consult 90 minuten op locatie of online. Intake + vragenlijsten invullen.

· 3 x consult 60 minuten op locatie of online.

· Tussen de consulten door is er de mogelijkheid om per whatsapp contact te hebben en vragen te stellen.

· Het is absoluut geen “One size fits all” maar een op maat afgestemde route voor jou. Want iedereen is uniek en elk lichaam reageert anders.

Voor een vrijblijvende kennismaking staat de deur voor je open dus neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

 

 

BALANCE IS NOT SOMETHING YOU FIND,

IT’S SOMETHING TO CREATE