Waarom ik wil bijdragen aan Skills of Beauty
' A healthy outside starts from the  inside'

Mijn missie is om elke vrouw jong of oud te kunnen laten ervaren dat wanneer je van binnenuit aan je gezondheid werkt dit ook een positief effect heeft op alles wat je aan de buitenkant zichtbaar ziet.

Een mooiere huid, sterkere nagels, gezonder haar, minder haaruitval hier worden we als vrouw natuurlijk blij van. Wanneer we blijer zijn dan heeft dit ook direct invloed op onze hormonale balans. (minder stress)

Met de juiste voedingsstoffen en balans in vitamines, mineralen en essentiële vetzuren voed je optimaal de gezondheid van je huid en haren van binnenuit.

De voeding wat we binnenkrijgen heeft namelijk direct invloed op onze huid. (dus ook hoofdhuid)

Helaas is het niet zo simpel dat wanneer je gezond eet je huid meteen egaal word. Hier hebben echt meerdere factoren invloed op. (genen, hormonen, allergieën, medicijnen verkeerde suppletie)

Het samen op zoek gaan naar de oorzaak van je disbalans in jouw lichaam en daar dan de juiste voeding op maat afgestemd bij te zoeken is mijn passie. Mede hierdoor krijg je zelf invloed op het mooie zelf herstellend vermogen van je lichaam en word je de mooiste versie van jezelf ❤️

Voeding is niet alleen datgene wat we in onze mond stoppen maar ook wat we opnemen vanuit onze omgeving, waar we naar kijken, wat we lezen, waar we naar luisteren, welke gedachten we hebben en met wie we omgaan. Kortom alles wat we verteren.

Onze darmflora heeft hier natuurlijk ook enorm veel invloed op. Hierom heb ik mij de afgelopen jaren verdiept en geschoold in de orthomoleculaire voedingsleer als natuurvoedingsadviseur met specialisatie de Darmgezondheid en vervolgens voor de holistische aanpak tot Integraal leefstijl-en hormonenspecialist. Nu heb ik een compleet totaal aanpak om middels (bloed) testen en/of vragenlijsten samen met jou op zoek te gaan naar de juiste voeding voor jou, zowel fysiek als mentaal.

Hoe waardevol dat dit de basis kan zijn waarop de behandelingen van Tres Tess voor jouw huid, haar en lichaam zoveel meer effect gaan krijgen waardoor je daadwerkelijk de mooiste versie van jezelf kan worden ❤️

Liefdevolle en vitale groetjes van

Judith Maurits

Leefstijl-en hormonenspecialist 

www.jouwleefstijlinbalans.nl